Velikonoční brunch: Netradiční oslava svátků jara

Velikonoce nejsou jen o vajíčkách a mazanci, ale také o setkávání s blízkými a vychutnávání dobrého jídla. Co takhle letos oslavit svátky jara trochu jinak? Velikonoční brunch je skvělý způsob, jak spojit slavnostní atmosféru s pohodovým dopolednem plným chutných dobrot a krásných dekorací. Přinášíme ti pár tipů, jak na stylový a netradiční velikonoční brunch!

1. Slavnostní tabule s jarní atmosférou

Brunch není jen o skvělém jídle, ale i o krásně prostřeném stole. Začni s ubrousky v pastelových barvách nebo s motivy králíčků a slepiček – dodají tvému stolu něžný jarní nádech. Skvěle se k nim hodí i přírodní prvky, jako jsou větvičky rozkvetlých stromů nebo květiny ve váze.

2. Barevné podnosy pro dokonalé servírování

Nech vyniknout své velikonoční speciality na krásných podnosech! Barevné keramické nebo dřevěné podnosy v jemných tónech skvěle doplní slavnostní atmosféru a usnadní servírování. Croissanty, čerstvé pečivo, ovocné mísy nebo domácí koláče budou vypadat ještě lákavěji!

3. Zápichy do cupcakes a hravé detaily

Chceš brunchu dodat hravost? Použij tematické zápichy do cupcakes nebo jiných dezertů. Motivy zajíčků, květin nebo barevných vajíček okamžitě vykouzlí veselou velikonoční atmosféru. A pokud se necítíš na pečení? Stačí koupit hotové dobroty a dozdobit je podle svého!

4. Krepový papír pro kreativní dekorace

Jarní girlandy, papírové květiny nebo dekorativní stuhy – s krepovým papírem se dá kouzlit na mnoho způsobů. Skvěle se hodí k ozdobení stolu, závěsných dekorací nebo třeba jako originální jmenovky pro hosty.

5. A nakonec… trocha třpytu! ✨

Aby tvůj velikonoční brunch opravdu zazářil, přidej trochu bio třpytek! Jemně posypané na ubrus, ubrousky nebo na tvář dodají celému setkání slavnostní jiskru. Protože každá oslava si zaslouží trochu lesku!


💛 Tip na závěr: Kombinuj pastelové odstíny s přírodními materiály a drobnými detaily. Stačí pár jednoduchých triků a vytvoříš krásný, harmonický brunch, který si všichni užijí!

Fotografie: Renata Ládyová

Zpět na blog